Pre Bielu vranu sme vybehali 4669,46 eur

12. apríl 2017

Takmer štyridsať bežcov sa na sedemdesiatom ročníku Národného behu Devín – Bratislava pridalo do tímu Biela vrana, aby tak vzdali hold oceneniu a jeho myšlienke. Vďaka ich podpore sa nám nakoniec podarilo vyzbierať úžasných 4669,46 eur.

Špeciálne ďakujeme našim siedmim statočným, ktorí viedli v prospech Bielej vrany aj individuálne kampane. Okrem finančnej podpory tiež obohatili program a atmosféru v deň behu. Erika Páleníkova navarila kávu a upiekla koláče, ktoré bežcom rozdávala v cieli. Veronika Pizano pripravila úžasný transparent, ktorým povzbudzovala bežcov tímu Biela vrana na Moste SNP a Barbara Kaštierová po dobehnutí zvládla ešte urobiť 300 drepov. 

Dobehnutím do cieľa to však ešte nekončí. Všetci tí, čo podporili výzvu Evy Vozárovej, dostanú pozvanie na klavírny recitál, na ktorom odznie skladba, ktorú špeciálne pre Bielu vranu zloží 14-ročný Adam Baranec. Lucia Pašková a Tomáš Szabo budú najbližšie dni chodiť so zafarbenou hlavou a Ondrej Gallo usporiada výpravu na Gerlach, kde rozprestrie veľký transparent s posolstvom, že skutok sa stal.

Naša vďaka patrí všetkým zúčastneným, za ich podporu a úsilie, ktoré bielym vranám a oceneniu venovali.

Veríme, že sa vidíme zase o rok!

Pozrite si naše fotografie z behu.

Scrolltotop-sk