Network na Pohode - 4 prednášky o tom, v akej krajine žijeme

7. júl 2014

Psychológ Gabriel Hrustič porozpráva, prečo nám vládnu psychopati, publicista Martin M. Šimečka sa zamyslí nad tým, čím sme prešli od roku 89 - od eufórie až po Gorilu, Zuzana Wienk prezradí, ako sa dá moci šliapať na päty a komik Tomáš Hudák odhalí, ako sa dá kombinovať práca vo verejnoprávnom spravodajstve s kariérou komika, ktorý potrebuje voľné ruky pre glosovanie spoločenských neduhov.

Tešíme sa na vás v sobotu 12. júla o 21.00 v stane Optimistan Nadácie Orange na festivale Pohoda.

Prečo nám vládnu psychopati

Gabriel Hrustič je klinický psychológ a psychoterapeut. Pracuje v Psychiatrickej nemocnici v Pezinku a zároveň vedie svoju súkromnú ambulanciu. Zaujíma sa o narcistickú poruchu osobnosti a jej vzťah k moci a politike.

25 rokov slobody - od Mečiara ku Gorile

Martin M. Šimečka je publicista, spisovateľ a novinár. Dlhé roky robil šéfredaktora v denníku SME, neskôr v českom týždenníku Respekt, kde je aktuálne editor. Svojimi glosami o Slovensku dlhodobo stúpa politikom na otlak.

Ako odhaliť, čo chcú pred nami skryť

Zuzana Wienk už 12 rokov úspešne vedie Alianciu Fair-play. Predtým pracovala ako novinárka v rádiu Twist, STV a Domino Fóre. Teraz sa venuje najmä boju proti korupcii, reforme súdnictva a šíreniu myšlienky open data na Slovensku.

Cez deň novinárom, večer komikom

Tomáš Hudák je vedúcim vydania v Správach RTVS a zároveň vystupuje ako stand-up komik v PANČLAJN Stand-Up Comedy Show alebo v roast show Na facku Okrem toho moderuje reláciu Od veci_FM plnú improvizácie a absurdného humoru.

Network na Pohode je voľným pokračovaním našej neformálnej konferencie Network z marca 2013. Tentoraz vo festivalovom šate.

Scrolltotop-sk